lauantai 23. helmikuuta 2013

Hurmureille


Hurmuri-joustofroteesta huppumekko omalle 3-vuotiaalle. Viisviikolla-blogissa oli tehty vastaavanlainen mekko ja ihastuin siihen täysin. Käytin myös samoja kaavoja hyödykseni mitä hänkin oli käyttänyt. Hoops-paita oli mekon kaava ja huppu on samaisen lehden pandahupparista. Lisäsin vielä helmaan resorin. Vetoketjuhalkio kaitaleella tuo kivasti ilmettä ja onnistui tällä kertaa paremmin mitä edellisen kerran tehtäessä. Nyt silitin tukikangaskaitaleen etukpl:lle ja sen jälkeen leikkasin halkion ja viistotuksen. Lovien väli on 1.5cm eli 2x paininjalanleveys (kaitaleen valmis leveys). Kangas on versonpuodista.


Katariina-mekko oli jäänyt melko lyhyeksi kesän jäljiltä ja ompelin helmaan jatkopalan. Kangas on leveämpi kuin mekko ja poimutettuna oiken kiva ja mikä parasta menee taas pitkän aikaa... kesälläkin.


Ihanaiselle kummitytölle kastelahjaksi mekko uusimman suurikäsityökerho-lehden kaavalla. Kangas on Laihian kangaskaupasta välipäivä-alennuksesta. Ohjeesta poiketen lisäsin pitsin helmaan. 


Taskut koristavat miehustaa. Taskunsuulla ja etuläpän reunassa on poimutettu kaitale antamassa neitimäisyyttä. Koko mekossa on 68cm.


1 kommentti: