lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pipoja ja klipsikukkaro

Keväisiä pipoja ihanista kankaista. Pipot ovat yksinkertaisesta kankaasta ja alhaalla on taite, joka on ommeltu peitetikkikoneella. Ohje on bongattu joskus kauan sitten täältä. Turkoosi ja pinkki tähtikangas on kestovaippakaupasta ja helikopteri Ahkeraliisan välipäiväalesta. Laadultaan napakkaa ja hyvälaatuista. Punainen pipo ja tuubihuivi ovat synttärilahjaksi 8-vuotiaalle tytölle. Sitä kangasta en muista mistä on peräisin. Myös turkoosin ja pinkin pipon kaveriksi on samasta kankaasta tuubihuivit.

Samaiseen pakettiin pujahtaa klipsikukkaro, tytön äidin toivomuksesta. Tämä on mitoitettu siten, että kännykkää voi tarpeen vaatiessa kuljettaa täällä. Päällikangas on tildakangasta, jota olen saanut ystävältäni lahjaksi ja on niiiiiin ihanaa kuosiltaan.

Kukkaronkehys on Heidiltä, kun itselläni ei ollut varastossa sopivankokoista, kiitos hänelle. Olemme tehneet kimppatilauksen joskus kauan sitten kouluelektroniikalta. Sieltä askartelutarvikkeista valitaan kukkaronkehykset, valikoimaa on todella paljon. 

Se on kumma tuo innostus, että se vie mukanaan. Nyt pitkän tauon jälkeen vois taas alkaa tekemään näitä lahjapaketteihin. Tuttavan neuvoilla sain kehykset puristettua ilman naarmuja tai painaumia. Ennen kehyksiä reunaan ommeltiin paperinaru siksakilla kiinni ja liimattiin kehykseen ja hyvä tuli. Kiitokset Outille neuvoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti